To stay or take away
Koffie
Snacks
Deals
Scherpe mealdeals
Heerlijke, verse koffie van
Lavazza
Goede service

Tony’s coffee & more

Koffie –écht goede koffie-  wordt steeds belangrijker. Daarom werkt Tony´s nauw samen met het nummer één koffie merk van Italië, Lavazza. De kwalitatief hoogwaardige horeca boon, innovatieve koffiemachines, barista trainingen en zorgvuldige service zorgen voor een koffie beleving op top horeca niveau bij Tony’s.

Naast koffie om ter plekke te nuttigen of onderweg mee te nemen, biedt Tony’s coffee & more ook de Lavazza A modo mio machines, melk opschuimers en Lavazza koffie capsules voor thuis. Nieuw toegevoegd zijn ook de Nespresso* Compatible Capsules, Lavazza capsules welke te gebruiken zijn in een Nespresso* machine.
(Note *Nespresso® is a mark of a third party brand without any link with Luigi Lavazza S.p.A.)

Het ‘easy food’ assortiment bestaat uit een selectie van hoogwaardige zoete en hartige snacks en sandwiches om het ontbijt of lunchmoment compleet te maken.

En omdat elke locatie is uniek is, is iedere locatie voorzien met lokaal relevante service modules. Naast het assortiment is er een service tafel waar u de producten kunt proberen en uitleg kunt krijgen.

Wij helpen u graag!

Profiteer mee van extra veel voordeel

Extra voordelig

Ontdek onze huidige deals


Bekijk alle mealdeals

Waarom Tony's?

Altijd scherpe mealdeals

Bij Tony's kun je rekenen op heerlijk scherpe mealdeals waar je gegarandeerd voor terugkomt

'Service with a smile'

Wij vinden het leuk om jou een leuke dag te bezorgen! Daarom gaan we voor de beste service, with a smile!

Goed genieten

Kwaliteit staat bij ons op één. Daarom verwerken we alleen de beste producten voor een heerlijk ontbijt, lunch of tussendoortje, altijd vers voor jou