Home Over ons

Over ons Typisch Tony's

Tony’s

Met Tony’s street food en Tony’s coffee & more heeft Tony’s voor ieder wat wils, Tony’s street food is de American diner met een ‘all day kitchen’ en Tony’s coffee & more biedt heerlijke Lavazza koffie to stay, to take away of voor thuis!

 

Haan

Tony’s is onderdeel van familiebedrijf De Haan Minerale Oliën. De naam was dan ook zo gevonden. Tony de Haan, derde generatie werkzaam binnen het bedrijf, stond persoonlijk model voor het beeldmerk van Tony’s.
Haan exploiteert een uitgebreid en groeiend netwerk van tankstations in Nederland onder de haan, Esso, Shell en BP vlag. De Tony’s locaties zijn allen gelegen bij de tankstations.
Kijk voor alle tankstations op www.tankstation.nl

 

tony's hendrik-ido-ambacht
tony's hendrik-ido-ambacht restaurant
tony's den haag
Tony's coffee & more Alphen Zegerbaan

Lavazza, Italy’s favorite!

Sinds 1985 uitgegroeid tot het nummer 1 koffiemerk van Italië en wereldwijd geliefd door barista’s.
Wat Lavazza betreft, wordt kwaliteit niet “gecontroleerd”, maar “opgebouwd”. Het is een dagelijks proces waar iedereen bij is betrokken en dat een essentieel onderdeel is van iedere productiefase.

Lavazza werknemers houden van hun werk en zullen zelfs de goede dingen nog verder proberen te verbeteren. Daarom werken wij met top horeca bonen van Lavazza, de beste machines en krijgen onze medewerkers uitgebreide barista training.

Koffie op sterren niveau
Bij Tony’s werken we uitsluitend met de beste kwaliteit horeca bonen van Lavazza, de kwaliteit van een top restaurant nu ook langs de weg! We houden zelf immers ook van écht goede koffie… UTZ gecertificeerd.

Meer weten?
Veelgestelde vragen

Ik heb een klacht, waar kan ik deze kenbaar maken?

Ons doel is 100% tevredenheid. Helaas is dat in dit geval niet gelukt. Graag nemen wij contact met je op, want wij willen het graag goedmaken. En alleen met jouw feedback kunnen wij ons blijven ontwikkelen en verbeteren.

Wanneer je via deze link het formulier invult, zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Je kunt er zeker van zijn dat we iedere klacht zeer serieus nemen.

Heeft Tony’s een bezorgservice?

Op dit moment bezorgt Tony’s nog niet.

Is het assortiment hetzelfde in iedere Tony’s?

Iedere Tony’s is uniek en heeft een eigen assortiment. Wat wel hetzelfde is, is verse Lavazza koffie, deze is verkrijgbaar bij iedere Tony’s!

Waarom Tony's?

Altijd scherpe mealdeals

Bij Tony's kun je rekenen op heerlijk scherpe mealdeals waar je gegarandeerd voor terugkomt

'Service with a smile'

Wij vinden het leuk om jou een leuke dag te bezorgen! Daarom gaan we voor de beste service, with a smile!

Goed genieten

Kwaliteit staat bij ons op één. Daarom verwerken we alleen de beste producten voor een heerlijk ontbijt, lunch of tussendoortje, altijd vers voor jou