Home De Turkse pizza bij Tony’s: een van onze toppers!

De Turkse pizza bij Tony’s: een van onze toppers!

Ben jij een liefhebber van lekker eten? Eten waar jij op ieder moment van de dag trek in hebt? Een absolute must-try op ons menu is wat dat betreft de heerlijke Turkse pizza, een smaaksensatie waarvoor jij bij ons terugkomt.

Lekker van buiten en binnen!
Wat maakt onze Turkse pizza nou zo speciaal? Wij maken gebruik van de Lahmacun, een traditioneel oriëntaals gerecht gemaakt van deeg met daarop een mengsel van pikant gekruid gehakt (halal), ui, verse tomaten, pepers en peterselie. Daarna volgt het hart van dit gerecht: de vulling. Onze Turkse pizza is rijkelijk gevuld met sappige kipkebab (ook halal), sla, tomaat, komkommer en royaal afgetopt met knoflooksaus en sriracha, voor dat beetje extra pit! De Turkse pizza wordt opgerold en voor u gesneden in een handzaam formaat. En dat is nog niet alles. Bij Tony’s staat kwaliteit hoog in het vaandel; daarom wordt elke Turkse pizza dagvers en met zorg bereid. Vers is de sleutel en dat proef je bij elke hap. De Turkse pizza wordt voor u opgewarmd terwijl u wacht. Snel, makkelijk en lekker!

Naast kwaliteit streven wij bij Tony’s ook naar gastvrijheid: waar voor je geld. Wij willen dat jij je welkom voelt en geniet van lekker eten. Onze Turkse pizza biedt niet alleen een smaakvolle ervaring, maar ook een betaalbare optie voor iedereen die hunkert naar iets lekkers onderweg.

Inclusieve eetervaring
Wat maakt onze Turkse pizza nóg specialer? Het feit dat wij bij Tony’s bewuste keuzes maken, zoals het aanbieden van halal eten. Wij begrijpen dat dit voor sommige mensen van groot belang is, daarom zorgen wij ervoor dat ons assortiment gericht en locatie-afhankelijk verantwoord is. Bij Tony’s ben jij dus niet alleen verzekerd van een heerlijke maaltijd of lekkere snack, maar ook van een inclusieve eetervaring, met respect voor ieders achtergrond.

24Kitchen
Voor degenen die zich afvragen wat een Turkse pizza precies is: Job en Perry weten nóg meer van de Turkse pizza: zij maakten er samen een smakelijke video van enkele jaren geleden, op 24Kitchen. Legendarisch en lachen!

Dus, waar wacht jij nog op? Kom langs bij een van onze Tony’s van De Haan Tankstations en laat jou verrassen door onze eigen Turkse pizza. Smaakvol, lekker en waar voor je geld – dat is waar wij voor staan. Hebben wij jou al overtuigd?

Waarom Tony's?

Altijd scherpe mealdeals

Bij Tony's kun je rekenen op heerlijk scherpe mealdeals waar je gegarandeerd voor terugkomt

'Service with a smile'

Wij vinden het leuk om jou een leuke dag te bezorgen! Daarom gaan we voor de beste service, with a smile!

Goed genieten

Kwaliteit staat bij ons op één. Daarom verwerken we alleen de beste producten voor een heerlijk ontbijt, lunch of tussendoortje, altijd vers voor jou